maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukku 8: Mielipiteitä Rukan tuotteista

Meille on hommattu todella paljon Rukan koirille tarkoitettuja tuotteita ja meillä niistä ei ole tullut negatiivista sanottavaa juuri yhtään. Eli suosittelen lämpivästi kaikille jotka Rukan tuotteita miettivät!

Sirulla on Rukan keltaiset valjaat, jotka ostettiin Mustin&Mirrin poistomyynnistä. Niissä on edessä se joustava kangas osa, ja siksi istuvat hyvin. Sirun päällä ne näyttää hienolta ja varmasti tuntuukin!



Lisäksi meillä on Rukan taluttimia kahtia erinlaisia. Ne ovat kestäviä ja hienon värisiä! Meillä on pinkki, vaaleanpunainen, kaksi erinväristä oranssia ja violetti. Pantoja meillä on 3 oranssia, violetti, pinkki ja vaaleanpunainen. Nämä pannat ovat olleet meijän kohdalla kaikista parhaimmat ja laadukkaimmat (Hurtan lisäksi) joten ollaan niitä enemmänkin hamstrattu. Laitan pannoista ja taluttimista myöhemmin kuvat.

Mutta jos mietit että kannattaako hankkia Rukan valjaita, pantaa tai hihnaa me suositellaan sitä jokaiselle. Jos haluatte jostain asiasta, tuotteesta tai jostain muusta mielipide postauksia, toteutan niitä mielelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti