lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20: Koirien ruokinnasta

En siinä Mitä meidän koirat syö?-luukussa kertonut asiaa kovin tarkkaan joten selvennän vähän.

Ensinnäkin Jahti&Vahti-nappulaa. Se on todettu meidän perheessä parhaaksi nappulaksi, josta koirat saa tarvitsemansa ravinnon nappulakannalta. Meillä syötetään pennun saapuessa tietenkin Jahti&Vahti Pentua, ja aikuisille yleensä Energiaa ja jahtikautena Extra-Energiaa Ronjalle ja Moskulle.



Kennelrehulta tilattu liha kuuluu koiriemme jokapäiväiseen annokseen nappuloiden lisäksi. Välillä on jauhettua lohta, jauhettua broileria ja jauhelihaa. Tilaamme lihat 10 kilon pötköissä, ja yleensä useamman pötkön joten se riittää hyvin yleensä kuukaudeksi about.




Lisäksi koirat saa silloin tällöin todella lihaisia luita, joita tilaamme myös aina astetta suuremman satsin kennelrehulta. Yleensä tilauksessa luukategoriasta on rustoluut.


Jahti&Vahti-säkkien ohessa kerääntyy mukaan myös Jahti&Vahti-lihapötköjä ja lohiöljyä. Lihapötköt ostetaan yleensä varalta jos sattuu kenneltehun liha loppumaan ja seuraavat saadaan vasta seuraavan kuorman tullessa. Eli Jahti&Vahti-liha on vain varatilanteita varten. Lohiöljyä käytämme silloin tällöin, mutta ei ole mielestäni päivittäisessä käytössä.

Tällainen on meidän koirien ruokintasysteemi. Toivottavasti selveni videoa paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti