sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Luukku 21: Koira 2014-tapahtuma

Lähdimme matkaan perjantaina koulun jälkeen. Minä, Veera, äitini, veljeni ja Ruska. Matka sujui mukavasti ja perillä ensimmäisessä yöpaikassamme, Kellokoskella olimme 9 aikoihin.



 Lauantai aamuna 8 aikoihin lähdimme juna-asemalle, ja myöhästyimme ensimmäisestä junasta... Nooh sitten siitä 12 minuutin päästä lähti toiselta asemalta ja ajoimme sinne ja juna tuli melkein saman tien. Siinä me sittten käytävässä Veeran kanssa kamojen kaa ooteltiin että milloin oltaisiin perillä Pasilan-asemalla. Sitten vihdoin jo oltiinkin ja lähdettiin metsäsätämään Sofiaa asemalta jolle hänkin oli samoihin aikoihin tullut. Sofia löytyi, halit annettiin ja lähdettiin kohti Helsingin messukeskusta. Löydettiin heti perille ja menimme ostamaan kahden päivän liput tähän tapahtumaan. Sitten etsittinkin kopit joihin laittaa turhat tavarat, ja sitten vain alueelle! Siellä sitten shoppailtiin ja katseltiin kehiä. Mm. bordercolliet ja belggarit tuli katsottua useampaan otteeseen. Oltiin ostettu jo kaikenlaista ja etsimme sieltä sitten Ainomarin, Riinan, Venlan ja Annin. Oltiin siellä sitten porukalla ja ihasteltiin kaikkia tavaroita ja koiria. Mutta en nyt sepitä enempää vaan saatte katsella seuraavaksi kuvia lauantailta.












 Välillä kävimme "pää"hallissa katsomassa mm. Flyball:ia. Joista itsekkin innostuin alkaa sitä harrastamaan.

Oltiin Sofian luona siis lauantai-sunnuntai välinen yö. Sunnuntaina oltiin aamusella jo menossa siinä setsemän aikoihin junassa ja Pasilassa oltiinkin siinä kymmenen aikoihin. Siitä taas hilpastiin messariin ja toinen messaripäivä alkoi. Sinä päivänä ei keritty mitään muuta kuin katselemaan näytöksiä ja vähän shoppailemaan. Sitten minulla ja Veeralla tuli 2 kyyti Kellokoskelle ja siinä kolmen maissa lähdettiin ajamaan kotiin päin.
Tässä vielä kuvia sunnuntailta:





Viimeisenä päivänä Houkutusten Highway oli loppuhuipennuksena meidän reissun osalta.





Kiitos tytöt maailman parhaimmasta seurasta maailman parhaimmassa tapahtumassa!<3 Oli taas niin ikimuistoinen reissu että mennään kyllä tulevinakin vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti