perjantai 12. joulukuuta 2014

Luukku 12: Muutoksen tuulia

Olen huomannut kuin stressaavaa on pitää montaa blogia yhtä aikaa. On tämä Tassukka, TokoDogit, Pictures By Sirppana ja vielä joku eloton mun ja Sofian yhteisblogi. Mutta siis ajattelin että poistaisin TokoDogit, koska gerbiileitäkään ei ole enää kuin 3..ja kaneja kaksi joten blogista tulisi enimmäkseen koirapainotteinen. Kaneista ja gerbuista tulisi myös silloin tällöin kirjoitettua jos kirjoitettavaa on. Mutta Tassukasta tulisi nyt koirablogi jossa esiintyy myös joskus kanit, gerbut, hevoset sun muut eläimet. Tää muutos helpottaa mun elämää jollain tasolla koska kahden suunnilleen saman asian käsittely kahdessa blogissa on äärimmäisen raskas homma vaikkei sitä uskoiskaan.. Tämä ei ollut varsinaisesti mikään erikoispostaus, mutta johonkin tämäkin asia piti tunkea.

Pictures By Sirppana blogi on kuva juttuja varten et en tee sinne oikeestaan mitään mut se vaan on kaiken varalta hengissä. Mun ja Sofian yhteisblogi oli joku aivopieru joka on ollu eloton koko ajan. Tää Tassukka on se pääblogi joka vaan on se tärkein mulle jonne kirjotan kaiken.

Joulukalenterin luukkuihin saatte muokattuja videoita ehkä ennen jouluaattoa, mutta varmasti monta videota jouluaaton jälkeen koska järkkäri jossa on videokuvaus.
Ja parempia postauksia tulee ensi viikosta lähtien koska meijän tuetokone korjattiin!

Tulevia videopostauksia

-Myday
-Room tour
-Koirien tavaroiden esittely
-Kanilan esittely

Videoiden lisäksi normipostauksia (joissa ei oo videoita) on tulossa ja paljon. Mm. Koira 2014 kuvat.




2 kommenttia:

  1. Se todellakin oli aivopieru XDD pysyykin varmaan elottomana, joten haudataan vaan koko homma :'D ja oi varmasti on ihanaa ku tietokone korjattiin! :D

    VastaaPoista