lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulukuun postaussarja; Meidän vuosi


Viimeinen osa onkin tämän vuoden tapahtumien kertaus kuvakollaasin kera. Eli mitkä asiat ovat jääneet mieleen vuodelta 2016.


Sirun kanssa on ollut hieno vuosi agilityn ja tokon suhteen. Agilityssä startattiin meidän ensimmäiset viralliset kilpailut, käytiin muutamat epikset joista tuli hyllyjä että nollia. Huikein hetki aksassa varmasti mini möllien seuranmestaruusvoitto toista vuotta peräkkäin!
Tokossa käytiin yksi koe josta tuloksena harmillisesti Alo3, mutta me ollaan treenattu kaikki liikkeet ihan valmiiksi tämän vuoden aikana joten eiköhän me ensi vuonna saada jo Tk1 saavutettua.

Oma konfirmaatio ja rippileiri kesällä. Yksiä mieleen painuvimmista kokemuksista molemmat. Rippileiriltä sain paljon uusia ihania kavereita ja vanhojen kavereiden kanssa lähennyttiin varmasti entisestään. Konfirmaatio oli taas ihan omaa luokkaansa. Olihan se hieno tunne kun oli suorittanut rippikoulun!

Heti rippileirin jälkeen lähdettiinkin hakemaan ensimmäistä omaa belgianpaimenkoiraani kotiin. Suurin haaveeni toteutui, ei kai tätä kyseistä asiaa tarvi paljoa siitä syystä perustellakaan. Ledin kanssa ollaan siis ajettu jälkeä, treenattu hakua, agilityä ja tottista. Parhaimman ensimmäisen belgin sain siitä ei ole kahta puhetta, minun oma pieni tervueren<3

Mitähän muuta? Kaikki tapahtumat mm. Koiramessut 2016 jossa näin sekä vanhoja että uusiakin tuttavuuksia.
Kiitos kaikille jotka olette olleet meidän vuodessa mukana, kaikki ihanat kaverit ja ystävät, te lukijat ja etenkin mainittakoon rakas Veera ja hänen rähinälaumansa.

Hieno vuosi takana, mutta varmasti hienompi vielä tulossa. Tehdään yhdessä vuodesta 2017 huikea. Onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille lukijoillemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti