perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukuun postaussarja; Koiramessut 2016


Tämä osa piti tehdä jo viime viikolla, mutta en yksinkertaisesti kerennyt koneen ääreen koska meillä oli paljon kokeita joihin piti totta kai yrittää lukea kunnolla.
Mutta siis, minulla oli tarkoitus kuvata videota Koiramessuilta mutta se sitten jostain syystä jäi. Tämäkin postaus on nyt varsinaisesti pyhitetty vain kyseisen viikonlopun ostoksille. Kerron nyt vähän kuitenkin tapahtumien kulusta että saatte vähän haisua missä olin milloinkin.

Minulla lähti siis 9. päivä perjantaina juna klo 8:45 Ruukin asemalta kohti Tikkurilaa, joka oli perillä noin kello 15:00 jos en nyt hirveästi valehtele. Yövyin äidin veljen ja hänen vaimonsa luona Kellokoskella. Seuraavana aamuna olikin ensimmäinen messaripäivä. Se päivä kului lähinnä shoppaillessa ja belgikehää katsellessa. Yhdessä vaiheessa treffattiin Ledin kasvattajan Janican sekä Ledin emän omistajan Roosan kanssa, pääsin näkemään myös pitkästä aikaa Beaa!
Nähtiin myös parin kaverin kanssa lauantaina.
Sunnuntaina lähdettiin jo aikaisemmin aamulla että keretään sieltä hyvissä ajoin takaisin, tämä päivä meni pörräten vähän missä sattuu ja treffaten kavereita.
Maanantaina 12. päivä lähti juna kotia kohti noin kello 12:00, joka oli perillä about kello 16:00. Jäi tosi mukava fiilis koko reissusta ja oli huippua nähdä teitä kaikkia kavereita!

Siinä pieni katsaus koko viikonloppuun, mutta nyt mennään ostoksiin.


Nyt voin olla jo enemmän kuin ylpeä itsestäni, kun pysyin näinkin hyvin aisoissa etten ostanut tuota määrää enempää tavaraa. Herkkuja en edes tässä tilanteessa laske ostoksiksi, joten voisi siis sanoa että ostin 4 juttua. Ihan hyvin kun puhutaan minusta.




 Miltei ensimmäisenä suuntasin Pompan ständille katselemaan Sirulle sopivaa toppaPomppaa. Harmikseni ei ollut enään jäljellä pinkkiä koossa 28, mutta olen tyytyväinen silti tuohon keltaiseen. Tuote oli messutarjouksessa 55e eli kannatti ostaa tuolta kun säästi lähemmäs 10e. Aivan huippu takki kylmän aralle pohjavillattomalle perhoselle. Tossut pitänee vielä ostaa niin kyllä kelpaa pakkasellakin ulkoilla!


 Tokana Berran fleecehihna. Menin tosiaan ne meidän edelliset pitkät fleecehihnat jonkin päähänpiston takia lyhentämään aivan liian lyhyiksi, eikä niitä tullut enään käytettyä joten myin ne poijes. Nämä ovat yksiä lempihihnoistani joten pitihän se uusi täyspitkä ostaa, maksoi 15e.



 Fleecehihnan kanssa samasta kojusta tarttui mukaan myös tällainen Kongin vinkuva pallo, joita Ledi rakastaa. Tämä oli toki toivelistallakin että ei tosiaan mikään heräteostos vaan ihan tarpeellinen juttu. Kätevä palkka myös treeneissä kun pomppiikin hyvin. Hintaa taisi olla 6,50e.




 Dog&Cat-osastolta lähti mukaan tämä kauan odotettu pieni geelipallo. Ehdottomasti Ledin tämän hetkinen lemppari, kanniskelisi koko ajan tätä mukana jos saisi. Luulen että tuo että se on pieni ja pehmeä jota on hyvä lussuttaa tekee varmaan sen miksi sitä on niin kiva kantaa mukana. Maksoi muistaakseni 15e.

Sitten totta kai herkkuja. Sirulle ostin tuon isoimman pakkauksen kanafileitä kun maksoi vain 6e. Hamstrasin Puuilon kojulta myös muita kanaluita maksoivat meinaan vain 1e/kpl. Kuvasta tosin puuttuu yksi tuollainen Racinelin pussi koska ne kerettiin jo syödä.


Lopuksi vielä ilmaisjuttuja jotka taisivat kaikki tulla Puuilon ständiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti