perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukuun postaussarja; Lahjatoiveet 2016


Joulukalenteria ei tänäkään vuonna meiltä tule missään muodossa, mutta sen sijaan ajattelin tällaista pientä postaussarjaa. Käytännössä siis meiltä tulee joka viikko yksi erikoispostaus nyt Joulukuun ajan, joko videona taikka tekstinä. Ja treenikertomuksia sun muita höpötyksiä tulee tästä spessujutusta huolimatta.
Ensimmäisenä vuorossa meidän joululahjatoiveet/must have-lista.


SIRU

  • ToppaPomppa, tällä hetkellä kaikista tarpeellisin asia mikä Sirulle pitäisi ostaa. Toivottavasti saan tämän hankittua Koiramessuilta.
  • Hurtan Lifeguard huomioliivi. Meillähän on tällainen jo, mutta Siru on kasvanut siitä yli. Tämä kyseinen XXS-kokoinen liivi puristaa perhosta inhottavasti eikä vetoketjukaan pysy kiinni, joten hakusessa olisi samanlainen liivi mutta kokoa tai kahta isompi. Muita liivejä en suostu edes harkitsemaan, tämä malli ehdottomasti henkilökohtainen lemppari ja parhaaksi todettu meidän kaikilla koirilla!
  • Vinkuva Prodogin karvapatukka. Pienen hampaattoman räpsyn on niin kovin vaikea leikkiä enään millään vähänkään kovalla, niin karvainen ja pehmeä treenilelu olisi tähän hätään mukava piristys kovalle leikkijälle.
  • Hau-Hau Championin kanafileet. Sirun ihan ylivoimaisesti lemppariherkkuja, joten tietysti tällaiset maukkaat lahjukset menevät varmasti ainakin koiran puolesta etusijalle!

LEDI



Belgilapsen listasta tulikin näemmä hiukan pallopainotteinen mutta noh, Ledi rakastaa palloja.

  • Geelipallo keltaisella gripillä. Kauan on jo ostoslistalla kyseinen pallo ollut, mutta sitä pienintä kokoa ei ole mistään vielä löytynyt. Toivotaan että tulee vielä joskus vastaan jossain liikkeessä.
  • Gappay Rugby-tyyny. Yksi varmasti tarpeellisimmista asioista tässä elämässä juuri nyt treenien osalta. Pitäisi nimittäin saada tällainen iso tyynypallojuttu että koira ei pääse mälväämään joka kerta kun saa saaliin suuhun. Tämä varmasti auttaisi vähäsen meidän mälväämisongelmassa, koska täyttää koko suun.
  • Back On Track-toppaloimi. Haaveilen että saisin ostettua tämän jo Koiramessuilta, mutta saa nähdä jääkö haaveeksi kun on varmasti aika hintava sielläkin. Mutta siis ostoslistan kärkipäässä tämäkin tuote, tiedä sitten milloin kyseinen asia saadaan kotiutettua.
  • BF Glow hohtava heittolelu. Heti kun nämä narupallot tulivat markkinoille niin tuli sellainen fiilis että tämä on pakko saada testaukseen meitin pienelle pallohullulle. Ihan mielenkiinnosta olisi mukava kokeilla kun sanotaan sen hohtavan pimeässäkin. Olisiko mikään enään parempi keksintö näin talvella pimenevien iltojen lenkeille. Jospa saadaan tämä jostain hommattua lähiaikoina!
  • Chuckit-pallosarja & Kong-vinkupallot. Molemmat pallosarjat vain esimerkkejä millaisia pitäisi meille ostaa. Ehkä me tällaisia jostain löydetään, luulisin ainakin että suunnalleen joka paikassa näitä myydään.

JANETTE



  • Yksi odotetuimmista lahjoista itselläni ovat nuo kyseiset uudet treenihousut, merkiltään jos oikein ymmärsin niin GBx Pro:t. Kauan olen näistä housuista haaveillut, ja nyt ne sitten joululahjaksi minulle luvattiin. Ihanaa, uudet sikahienot treenihousut!
  • JHT Musta lammas-kirja. Olen kuullut kirjasta paljon hyvää ja pidän muutenkin Cheekin musiikista erityisen paljon.
  • Adidas-collegepaita. Ei mitään kummempia perusteluja, hienoja paitoja ja hyvä merkki.
  • Faktoi-huppari. Mikael Gabrielin suunnittelema, todella mageen näköinen huppari niin meni kyllä ehdottomasti omalle toivelistalle, siitä ei ollut kahta puhetta!
  • Ponke's ja JP-pipot. Siis miulla ei ole yhtäkään ns 'koulupipoa' tällä hetkellä enkä osannut päättää kumman haluaisin, niin toivon molempia. Ponke's:ia koska heidän piponsa ovat laadultaan todella hyvää tavaraa ja ulkonäöllisesti hienoja. Jaakko Parkkali ei sitten sen enempää selityksiä kaipaa, tämä pipo vain siksi koska se on Jake Lahest joka tuon on suunnitellut!
  • Beats by Dre Solo3, bluetooth-kuulokkeet. Ainoat kuulokkeet joita oikeasti haluan, äiti ilmoitti että joululahjaksi ei ehkä näin kalliita kuulokkeita hommata mutta se onkin ihan ymmärrettävää. En minäkään ostaisi mutta silti näitä jaksan toivoa ja ihastella aina vaan uudestaan. Nimenomaan vielä ruusukullan tai kullan värisenä!
  • Lahjakortteja. Joka vuotinen toive, nyt ehkä eniten Stockmannílle olisi käyntiä. Mutta kaikkien muidenkin esim. vaate-ja urheiluliikkeidenkin lahjakortit ovat aina tervetulleita.
  • Waldogsilta Belgian Power-huppari sekä papillon treenipussukka. Olen kauan kuolannut Waldogsin tuotteita ja nyt saan sieltä tavaraa joululahjaksi. Huippua!
  • Sitten vielä tähän mukaan Esa Tapion koulutusviikonloppu sekä varavirtalähde.

Tällaisia toiveita meillä tälle vuodelle, kommentoikaa toki teidänkin suurin joululahjatoiveenne koska niitä on mukava lueskella!
Meidän lahjalistalla oli nyt kunnia aloittaa tämä postaussarja, palaamme seuraavalla viikolla toisessa erikoisessa. 

2 kommenttia:

  1. Toi bäkkäri on kyllä sellanen et vaikka se maksaa ihan helkkarin paljon nii meillä verkkoloimi on kyllä maksanu ittensä takasin käyttömääriltään niin monta kertaa jo et oli kyllä kannnattava ostos vaikka sillon se kirpas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä kuullut Boteista niin paljon hyvää että todellakin ostan sen jossain vaiheessa!

      Poista