perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukuun postaussarja; Tavoitekatsaus


Toisessa osassa käydään läpi tämän vuoden tavoitteet, mitä saavutettiin ja mitä jäi saavuttamatta. Lisäksi asetetaan uudet tulevalle vuodelle.

Vuoden 2016 tavoitteet:

SIRU



Tokossa Tk1, jos tämä onnistuu niin sen jälkeen Avoon siirtyminen
Kävi sama kuin viime vuonna, käytiin yksi koe ja sekin oli jälleen piirinmestaruuskoe josta tulokseksi tuli Alo3. Tästä ei voi taas syyttää kuin vain itseään ja omaa aikaansaamattomuutta. Koira kyllä hallitsee kaikki liikkeet, mutta itse viimeistään möhlin aina kokeet omalla jännittämisellä. Pitäisi vaan luottaa koiraan ja lopettaa turha panikointi. Siru on maailman hienoin otus ja sen pitäisi saada näyttää tokon osalta taitonsa ehdottomasti useammin kuin kerran vuodessa!

Agilityssä jatko/kisaavat-ryhmään siirtyminen, keinu ja kepit varmoiksi--> Enemmän kisoja
Meidän kerholla tehtiin junnuille oma treeniryhmä johon meidät Sirunkin kanssa laitettiin. Meillä oli kyllä parhaimmat koutsit ja samaa vauhtia päästiin edistymään kuin mitä oltaisiin  siinä perinteisessä jatkoryhmässäkin oltu. Kyllä, kepit ja keinu saatiin täysin varmoiksi. Kävimme kolmet epikset, voitimme jälleen mini möllien seuranmestaruuden toista vuotta peräkkäin ja pääsimme starttaamaan ensimmäiset virallisetkin. Agilityn osalta ollut siis mielettömän hieno vuosi. Ehdottomasti meidän ykköslaji!

Ajetaan enemmän jälkiä, käydään mätsäreissä
Ajettiin enemmän jälkeä, sekä taidettiin parissa mätsärissäkin pyörähtää. Tämäkin tavoite siis saavutettu. Hyvä fiilis että kaksi kolmesta saatiin saavutettua, ja vielä niitäkin enemmän!

Seuranmestari vuosimallia 2016

ILONA


Agilityä treenataan nyt ihan kunnolla jos vaikka epiksissä päästäisiin joskus käymään
Agilityä treenattiin kyllä pariin otteeseen, mutta ei me vielä kisaamaan lähdetty. Hyppytyyliin pitää vielä ainakin keskittyä kun pikkulabbis juoksee ennemmin esteiden läpi kuin mitä hyppäisi ne.

Hakua ja jälkeä paljon aktiivisemmin
Hakua taidettiin tehdä kotioloissa pari kertaa, mutta ei me kyllä treeneissä tänä vuonna käyty kertaakaan. Eikä me kyllä sen kummemmin jäljesteltykään. Ledi kun tuli kesällä niin sanoinkin silloin että Ilona jää varhaiseläkkeelle kaikesta treenaamisesta, joten ei me mitään kotihömppäilyitä kummoisempaa harrastettu. Pääsi se miun mukaan pari kertaa kentälle tottistelemaan, mutta se sai/saa viettää Riellan kanssa ansaittuja rauhallisia eläkepäiviä kotona nauttien elämästä metsälenkkien ja hyvien luiden kera. Tämä meidän nuoriso on se tulevaisuus treenien osalta niin keskitytään niiden kanssa tekemiseen vakavasti, ja mummot siinä sivussa pääsee välillä jotain kivoja temppuja harjoittelemaan.

Kokeillaan verijälkeä
Ei löydetty ketään harrastajaa joka olisi meidät auttanut koko hommassa alkuun, mutta kyllä se koko vuoden mielessä pyöri.

Käydään noutajien taipumuskokeessa
Ei käyty, oikeastaan ei edes katseltu mitään kokeita.

Oman elämänsä seuranmestari 2016, pieni supermummo

Tokoeläimet

JANETTE


Paremmaksi agiohjaajaksi
Kai tässä on ihan kohtuu hyväksi ohjaajaksi kehitytty kun virallisiinkin uskallauduttiin.

Kehitetään yhteistyötä Ilonan kanssa
Ei me mitään erikoisia harjoitteita olla kyseistä asiaa koskien tehty, mutta ollaan höntsäilty iloisella fiiliksellä kaikkea kivaa niin ehkäpä se on ihan tarpeeksi tämän tavoitteenkin saavuttamiseksi!

Opiskelua ahkerammin ja keskiarvon nostamista
Itseasiassa kyllä, olen saanut nostettua numeroita ja opiskellut paljonkin ahkerammin viime vuoteen verrattuna. Siihen nähden kuinka laiska olen koulun kanssa, niin tämä vuosi on ollut varmasti opiskelun kannalta paras. Olen vaihtanut asenteen koulua suhteen niin ihmeesti se ei tunnukaan enään niin kamalalta.

Havusen kanssa kontaktireeniä  (c)Minttu Kalliokulju

Momi treenaa keinua (c)Veera Soukka

Tavoitteet vuodelle 2017:

SIRU

Tokossa enemmän kokeita kalenteriin, ehkä Tk1 jos hyvin käy
Agilityssä nousu kakkosiin, kenties jopa kolmosiin


ILONA

Agilityä lisää, keskitytään hyppytekniikkaan
Verijälkeä kokeillaan, jos olisi parempi onni tällä kertaa ja löydettäisiin joku harrastaja meidän avuksi


LEDI

Agilityn alkeisryhmään
Tottiksissa mm. nouto suhteellisen hyvälle pohjalle
Ehkä BH-koe
Hakutreeneissä käydään aktiivisesti
Ajetaan jälkeä enemmän, harjoitellaan mm. esineiden ilmaisu valmiiksi


JANETTE

Koevalmiiksi ohjaajaksi
Hyvä ysin päättötodistus
Opiskelu amiksessa maatalousalalla jossain päin Suomea
Ja koko porukan puolesta terveenä pysyminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti