perjantai 2. syyskuuta 2016

Konfirmaatio, kiviaho ja synttärisankari


Pitkästä aikaa koneen ääressä kirjoittelemassa teille, onhan tuosta taas aikaa vierähtänytkin ihan mukavasti. Pienen pieni loma tuli tarpeen tästä bloggaamisesta, ei sillä sököpaskalla tietokoneellakaan kirjoittelu ollut yhtään mukavaa, mutta nyt olen ostanut uuden tietokoneen rippirahoillani. Hyvän sellaisen, joten alatte saamaan paljon reenivideoita, mydayta ja kaikkea mahdollista! Uusi bannerikin on tulossa, vähän ehkä talvinen tuo nykyinen jos sanoisi... Ja kun päätähdetkin ovat vaihtuneet niin eiköhän se olisi jo sen uuden paikka.
Mutta mitäs meille kuuluu? Hyvää kuten aina. Sirun kanssa oltiin tokokokeessa 2.8. Oulussa. Se oli sii se piirinmestaruuskoe. En ala enempää siitä jokaisen liikkeen pisteitä luettelemaan, mutta mm. kapulan pito taisi olla 7. Kuvittelin että Siru ihan varmana nollaa sen, joten todella positiivinen yllätys! Mutta oltiin molemmat sen verran kujalla koko kokeessa että vetäsitiin Alo3. Joukkuekisassa päästiin kumminkin hopealle, ei huono ei huono!






 Tuossa 27.8 pieni perhoseni täytti 5v. Hurjaa miten aika rientää, Saa todellakin olla onnellinen, kuinka ihanan ensimmäisen koiran sain silloin 5 vuotta sitten. On se niin korvaamaton rakas<3


 Kun taas 21.8 oli miun rippijuhlat. Kirkossa oli aivan liian kuuma, ja meitä riparilaisia oli semmoinen about 20 henkeä siellä, plus tietenkin kaikkien sukulaiset ja kummit yms. Eli tiiviit oli tunnelmat. Mutta kuitenkin itselläni oli todella mukavat ja ikimuistoiset juhlat, kiitos kaikillle jotka olivat mukana kekkereissä, ja nöyrimmät kiitokset vielä lahjoista!

Konfirmoitu 21.08.2016





Huomenna on herätys klo 8 aamulla, suuntanamme tällä kertaa kera Veeran, Ledin ja Havun, Miia Kiviahon tottiskoulutus! Innolla todellakin odotan että kuin hyvin olen saanut jo koirani pilattua :D Ja tämä seminaari siis kestää kaksi päivää, ilmoitin meidät Soonnssin kanssa molemmille päiville. Sieltä tulette saamaan sitten videota ja kuvia. Sekä tietty treenianalyysin tänne.
Jos ei joku sattuneesta syystä tiedä mikä meidän tubekanava on niin Janette K. kun kirjoitat hakukenttään niin pitäisi löytyä. Mutta nyt taidan lähteä tästä yöpuulle etä jaksaa itse olla aamulla terävänä, koirasta ei huolta mutta minä ite... Se onkin ihan eri juttu.







Pahoitteluni vielä jos kirjoitan vähän tönkösti ja vaivalloisesti, mutta menee taas vähän aikaa tottua tähän postaamiseen kun se on aijemmin ollut vain sitä satunnaista ja nyt taas muuttuu takaisin aktiiviseksi. Joten älkää olko miulle ankaria tämän asian suhteen :/ Eiköhän me taas palata takaisin normaalirytmiin bloginkin kanssa!

1 kommentti: