sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Helkkarin belggari tottistelee


Oltiin taas Mintun, Jonnan ja Veeran kanssa treenimässä tottista ja aksaa. Koiria meillä oli mukana Ledi, Havu, Justin, Varjo sekä Lulu. Siru ei tällä kertaa päässyt mukaan, koska neidillä on juoksut. Ja ilmeisesti vielä tärppipäivät, järkyttävä hormoonihirviö. Silloin tuon kanssa ei treenaa erkkikään.

Helkkarin belggarin kanssa otettiin jääviä ja seuraamista. Harjoiteltiin myös paikallaoloa sekä leikittiin tietysti. Jääviin pitää saada nopeutta lisää, etenkin maahan menoon. Istuminen on ihan hyvä, seisominen vielä aikalailla vaiheessa. Seuraamisessa edistytty sen verran ettei enään hypi ja pompi koko ajan ihan holtittomasti, jes.

Se on ihana kun menee kentälle, ja Ledi hyppii onnesta kun pääsee tekemään. Ja kun se tekee aina täysillä, täysin riippumatta siitä mitä. Pikku likka<3


Peränkäyttöä treenattiin paljon, huomaa ettei sitä olla tehty juuri yhtään...hups. Nyt pitääkin alkaa keskittymään siihen.
Ledi pääsi myös testaamaan ihan uutta gappayn pentutyynyään, ja olihan se onnessaan. Mielissään juoksi tyyny suussa ympäri kenttää. Leikkiessä taisi taas yksi hammaskin tippua, mutta eipä se tuota hybridipaimenta paljoa hidasta!






Kun kaikki koirat olivat käyneet sen 3 kertaa kentällä niin siirryttiin agilityyn. En tiedä mitä kentän pohjalle oli ripoteltu mutta Ledin treenistä ei tullut mitään kun nenä vei niin kovasti. Kyllä me pari onnistunutta pätkää vetäistiin, mutta siinäpä ne sitten oli. Loppuun pääsin ohjaamaan Havua, kyllä siinä sai itsekin juosta että perässä pysyi! Muuten taisi kyllä olla hyvät treenit kokonaisuudessaan kaikilta koirilta.



Kiitokset treeniseurasta, ja Mintulle kaikista kuvista!

Alla vielä otoksia meidän operaatio kaverikuvasta...





2 kommenttia: