tiistai 19. toukokuuta 2015

Treenirintamalta

Miten meillä menee näin treenien suhteen nykyään? Mainiosti!

Sirun kanssa on nyt säännölliset agilitytreenit, koska pääsin vihdoin agiryhmään johon olen jo kauan haaveillut. Ollaan harjoiteltu ohjaustekniikoita, enimmäkseen persjättöä ja valssia. Nyt jo alussa huomaa kuin paljon se oikeasti johtuu ohjaajasta miten koira toimii, niinkuin kaikissa muissakin lajeissa!
Kun ohjasin Sirua putkeen, käänsin hartialinjan liian aikaisin pois päin, koska ajattelin että "kyllähän se tuon putken menee kun on mennyt aikasemmissakin toistoissa" voi voi, ei mennyt. Kontaktiesteitäkin ollaan jonkun verran jo kokeiltu, mutta treenit ovat olleet vasta kolme kertaa niin ei siinä vielä hirveästi ollakkaan päästy tekemään. Päivä kerrallaan, kyllä me vielä kisaamaan päästään!

Ilonan kanssa ollaan treenailtu enimmäkseen hakua ja tokoa. Seuraamisessa pitää alkaa seuruupaikan kanssa tarkkoina, koska tytön peppu heittelehtii aika mukavasti vielä puolelta toiselle. Haussa Ilona onkin jo aika pätevä, nenän käytön mestari kun on. Ja ai että kun se ihana maalimies ottaa sen rasian jossa on vähän nakkia ja lihapullaa, menee piiloon ja sitä pääsee sitten etsimään!


Tokossa Sirun kanssa treenataan vielä nouto hyväksi, ja sitten havittelemaan Tk1, ylpeä saa murusesta olla!
Ilonan kanssa tosin seuruu ja sivulle tulo treenataan hyvälle mallille ja sen kanssa sitten BH-kokeeseen. Taippareihin olisi myös tarkoitus mustuaisen kanssa mennä.

Tavoitteita on ihan mukavasti, mutta niihin me päästään!






7 kommenttia:

  1. Oikein kiva et pääsitte treenaamaan aksaa ryhmään! Mullaki sillo ku alotin olin iha ihmeissäni et mite paljo se koiran meno siel kentäl riippuu ihmisestä ku varpaat jos ei mul sojota just suoraa esim putkee nii ei mee nemokaan. Mut kyl sitä tulee täs jo opittuu kaikenlaisia ohjaustekniikoita. Ja kiva, ettö Ilonallaki sujuu hyvin!

    VastaaPoista
  2. Oon jo vähän aikaa seurannut blogiasi instagramissa, mutta nyt vasta pääsin itse blogiin asti!

    Sait uuden lukijan ;)

    VastaaPoista