torstai 14. toukokuuta 2015

11 kysymystä

Moikka taas! Meidätkin haastetiin tähän 11 kysymystä-haasteeseen, kiitos Hiuhaun väki!
Jotenka aloitellaampa samantien.


1. Mikä on mielestäsi tärkeää koiranomistamisessa? Rajat, peruskoulutus ja rakkaus. Nuo ehkä tärkeimmät.

2. Mitkä ovat top-5 koirarotusi? 1. labradorinnoutaja 2. papillon 3. bpk tervueren 4. sileäkarvainennoutaja 5. saksanpaimenkoira

3. Mikä on parasta koirassasi/koirissasi? Ilonassa ehdottomasti se että tulee kaikkien kanssa toimeen, on aina iloinen ja tekee ihan mitä vaan mitä keksin aina yhtä mielissään! Sirussa aktiivisuus, luotettavuus 24/7 ja aina mitä ikinä tehdäänkään, tyttö on innolla mukana (jos näyttelyitä ei lasketa..)!

4. Minkä rotuisen koiran haluaisit seuraavaksi? Miksi? Luultavasti belgianpaimenkoira tervueren. Oon jo aika kauan haaveillu sellaisesta ja ovat mielestäni hienoja koiria. Tai sitten sileäkarvainennoutaja, oon vaan niin ihastunut tähän rotuun! Kiitos Nemon :3

5. Mikä on hassuin ottamasi kuva koirastasi/koiristasi? Niitä on hirveesti mut nää ainaki..:D



6. Mitä mieltä olet paperittomista koirista ja ylipäätään niiden ostamisesta? (Ei rescue koirat.) No ei mulla mitään erityistä mielipidettä ole, mutta kyllä itse haluaisin että koiralla on paperit.

7. Mitkä ovat top-5 lempi blogisi? Ei ole missään järjestyksessä, mutta lemppareita ovat ehdottomasti Hiuhau, Pelottavan kauniisti, Panjoteam, Kolme sählää ja Belgianpainajaiset

8. Mitä harrastat (koiralajit kuin muutkin)? Tokoa, agiltyä, hakua, valokuvaamista, juoksemista ja vähän vaikka miä muita koiralajeja silloin tällöin.

9. Mikä on lempi kuvasi viime kesältä? Varmaan tämä


10. Mitkä ovat kolme osuvinta kuvaavaa sanaa koirastasi/koiristasi? Ilona: iloinen, aktiivinen ja sosiaalinen. Siru: vilkas, aktiivinen ja rohkea.

11. Mitä koiralajia haluaisit kokeilla? Koirafrisbeetä ja flyballia ainakin, on kai niitä vielä muitakin mitä olisi kiva kokeilla.


Seuraavaan postaukseen ;)

5 kommenttia: