lauantai 16. toukokuuta 2015

Hurttahuone, Suomen ensimmäinen koirablogiportaali



Hurttahuone on Suomen ensimmäinen koirablogiportaali, sivun tarkoituksena on yhteisöllistää koirabloggaajia sekä toimia helppona paikkana löytää itselleen mieluista luettavaa koirablogien parista!

Hurttahuoneessa pyörii joka kuukausi erinlainen koirahaaste, ja haasteisiin osallistumalla voit voittaa itsellesi koiramaisia palkintoja. Sivulla on myös joka viikko koiriin liittyvä kysymys.

Sivustolla on Hurttahuoneen tiimin valitsemia bloggaajia, joihin tällä hetkellä kuuluvat:
The Mutiaset
 Panjoteam
 Heklamaista
 Chocochilin Chillailua
Silkkiturkit
 Sun In My Pocket
 Havahdus
 Hapsutassu.com
Kennel Taikapilven
 WauhtiTassut

Hurttahuoneen sivuilla on myös blogilista, jonne voit käydä lisäämässä halutessasi oman blogisi, ja löytää samalla muita koirablogeja!

Tämän hetkinen koirahaaste on harrastushaaste, Ensimmäisen haasteen ideana on, että bloggaaja kokeilee koiransa/koiriensa kanssa jotakin uutta koiraharrastuslajia, ja kirjoittaa siitä postauksen kuvien ja/tai videon kera. Uutta harrastusta voi kokeilla ihan kotipihallakin, ja harrastuksen ei tarvitse olla virallinen koiraharrastuslaji, se voi olla myös itse keksitty uusi juttu koiran kanssa. Postauksen tekoon ei ole mitään varsinaista ohjetta, voit kertoa uuden jutun kokeilemisesta vapaamuotoisesti. Harrastusesimerkkejä: jäljestys (esim. makkarajälki), koirafrisbee, rally-toko (kylttejä löytyy täältä), match show (epävirallinen koiranäyttely) ja toko.


Hurttahuone löytyy myös Instagramista: https://instagram.com/hurttahuone/ ja Facebookista: https://www.facebook.com/hurttahuone

Vink vink! 
Kaikille avoin koiratapahtuma Etelä-Suomessa (Elokuu 2015)
Luvassa mm. match show, lajinäytöksiä ja -kokeiluja, houkutusten highway (kaikille avoin!), makkaransyöntikilpailu, sekä koiratarvikemyyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti