perjantai 17. heinäkuuta 2015

Harvinaiset vieraat

Sofiahan siis oli koirineen meillä 9 päivää (16.6-24.6). Mukana olivat Nila ja Chili. Juhannus oli myös silloin joten Sofia pääsi tutustumaan sukuuni ja viettämään juhannusta heidän kanssaan.
Tämän postauksen kirjoittaminen jäi niin pahasti etten muista mitä tehtiin juuri minäkin päivänä, mutta yritän kertoa parhaani mukaan mitä näihin päiviin sisältyi.


Mitä nyt kisaamista aloittavien ja aktiivisten koiraharrastajien arkeen kuuluu, tietysti treenaaminen! Käytiin samaisena päivänä treenaamassa kun Sofia tulikin. Treenit meni todella hyvin! Juuri näissä treeneissä, naps, Ilonan mielestä noutokapula on maailman kivoin esine. Sirun kanssa on lähiaikona tehty vain onnistuneita treenejä, joten olo on aika fantastico!


 Uimassakin koiria käytettiin pariin otteeseen, Siikajoessa kerran sekä Piitanassa. Piitanassa käytiin Sofian mummolasta, mukana siellä oli Ii ja Äs, Sosulta koko lauma.


Juhannusta vieteltiin siis sukuni kanssa, saunoen, grillaten, muurinpohjalättyjä syöden, frisbeegolfaten ja yhdessä ollen!


 Yhtenä päivänä kävimme ratsastamassa, Sofia tuli kuvaajaksi. Meni kyllä tosi hyvin. Kumppani oli kovin pätevä heppa. Kiitos Sofia kuvista!


Lenkkeiltiin myös todella paljon, ja syötiin hyvin. Kaikkea niin parasta<3
Jos haluatte joka päivästä kuulla erikseen kaikki asiat lukekaa Sofian postaus *klick*!

Kaikki perhoset!

Ei mikään pisin postaus, mutta kun on niin pirusti venynyt tän kirjoittaminen niin en muista kaikkia asioita erikseen...

Kiitos huipuista päivistä!







2 kommenttia: