sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Aurinkoista

Olimme tämän viikonlopun (äidinpuolen) mummulassa Sirun kanssa. Veljenikin kyllä tuli eilen myös sinne mutta oltiin Piun kanssa siellä pe-la yökin. Perjantaina kun menimme sinne, kävimme ennen sitä tätini, kahden serkkuni, mummun, papan, äidin ja veljeni kanssa Kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Sieltä suoraan menin mummon kyydissä niille kaupassa käynnin kautta. Siinä sitten ilta vaan oltiin, ei oikein jaksettu tehdä mitään. Lauantaina heräsin vähän yli kahdeksan! WOW, ei ollut edes herätystä. Aamupalat syötyämme jätin Sirun vierashuoneeseen luun kera, ja lähdimme käymään Ylivieskassa kirppareilla ja kärkkäisellä. Löytöjä tuli tehtyä aika mukavastikkin ja reissu oli tosi kiva! Jotenkin mummolla ja minulla on aina tapana käydä Ylivieskassa kun olen niillä yötä :D Mutta siis joo.

Löysin kirppareilta:

Urheilushortsit 3€
Kirjoituspöydän"päällinen" (labbiksenkuvia<3) 2,5€
Narulelu koiruille 2€
Valkoinen karvaliivi 2,5€
Hollister t-paita 4€
Mangatarroja 1€

Kärkkäiseltä:

HauHau Champion-kananuggetteja 1€
HauHau Champion-kanafileitä 1€
Ystävänpäivälahjoja 6,90€
Suklaapatukoita 2,20€

Eli ihan mukavasti taas lisää juttuja. Siellä menikin siihen 3-4 asti. Kerettiin olla mummolassa jotai 2 tuntia kunnes lähettii sitte Raahee. Mentiin siis sellaseen jännään kokoukseen josta en nyt selitä enimpiä. Käytiin samalla tokmannilla koska unohdin ostaa karkit ja sellaset lahjoihin...xd. Sittten kun lähettii sieltä, veljeni lähti mukaamme koska äiti ja hän olivat myös siellä kokouksessa. Ilta syötiin kolmen sorttista sipsiä ja karkkia niin että napa ratkes (oho..). Sain äidiltä ystävänpäivälahjaks tikkaripakkauksen jossa oli 20 tikkarii ja veljeltä karkkipusiin :P Sunnuntai aamuna herättii joskus 9 aikoihin, leivoin siinä tonnikalapiirakan ja lähdettiinkin jo kohta hiihtämään. Ulkona oli aivan ihana aurinkoinen sää joten miks jäädä sisälle? Lähdettiin siis minä, Jasper (veljeni), mummo, Riemu ja Siru. Takaisin tullessamme lähdin itse melkein heti kameran, Riemun ja Sirun kanssa kestohangille pellolle. Sieltä otinkin paljon kuvia koska aurinko<3 Tämän ulkoilun jäljeen tein ruokaa ja lähdimme sitten kotiin.












Mikä kuvista on lempparisi? :)

6 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut toiminnantäyteinen viikonloppu :-) Minäkin tykkään käydä kovasti kirppareilla juuri siksi, että siellä tekee ihan mahtavia löytöjä, edullisesti!

    Minun lempparini noista kuvista on ehdottomasti tuo eka lähikuva tai tuo pystykuva - ihanan suloisia koiria <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Hahaa, jotkut on räpsästy vahingossakin :D Niin ne on <3

      Poista
  2. Kivalta kuulostaa jälleen! Hienoi kuvii ja lemppari varmaankin tuo missä Sirkki ja Riemu molemmat :) täälläkin ollut kestohankea ja jopa minäkin pitkästä aikaa pääsin kävelee semmoiselle,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Riemulle yhteispotretin otto oli jotenkin hyvin haastavaa, milloin se oli menossa naapurille kylään ja takaisin kotipihalle...:'D Se on kyllä mukavaa ku pääsee kestohangille! :)

      Poista
  3. Mun lemppari kuva oli ehdottomasti missä oli molemmat Siru ja Riemu! :):):):):):)<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista