perjantai 9. tammikuuta 2015

Paras loppuvuosi!

^Noin voi ehdottomasti sanoa! En vaihtaisi sitä 2014 loppupäiviä mihinkään, paras seura, parhaat koirat, täydellistä!

Veera tuli meille 26.12 aika myöhään illalla. Aamulla auto starttasi 9 aikaan kyydissä Ilona, Siru, Taiga, Veera, minä ja iskä kohti Honganpaloa. Vastassa olivat 5 iloista ja uteliasta koiraa, Sofia, Sofian perhe ja isovanhemmat. Alku meni kaikkien koirien tutustumisen puolesta ihailtavasti jonkun ajan sisällä olon jälkeen. Sen jälkeen oli aika laittaa Chilille, Sirulle, Ilonalle, Taigalle ja Nilalle tarvittavat varusteet ja pukea tietenkin itsekkin (ja kunnolla!). Kun koko poppoo olivat laittaneet itsensä valmiiksi mentiin jo ulos virittämään tavarat potkuriin ja Taiga siihen kiinni. Mukana olivat siis Chili, Nila, Taiga, Siru, Ilona, Veera ja Sofia (+minä). Sitten vain lähdettiin kohti niin sanottua "allasta" eli jotakin järveä. Ilona kerkesi perseillä matkan aikana ihan mukavasti mm. vedettäessä minut tien yli kävelytiellä olevaa koiraa kohti ja pepullani minä tietenkin perässä vetäydyin peilijäätä kun tie oli... Mutta ei puhuta siitä enempää. Altaalle päästyämme päästimme koirat irti ja matkalla muuten otimme myös vetoharjoituksia isoilla. Ja koirat nautti sydämmensä kyllyydestä! Me omistajat perässä ;)











 Lenkillä meni vähän päälle 5 tuntia, ja ihan huomaamatta! Päästyämme takaisin Sofian isovanhemmille, valuimme sohvalla, sängyllä, lattialla ja puhuimme Sofin kanssa skypessä. Myöhemmin lähdimme meille päin samalla poppoolla kuin lenkilläkin. Ilta meillä kului joutuin, ja valvoimme sinne puoli neljään ja siitä syystä heräsimme 12 aikoihin aamulla...

Seuraava päivä meni kuvaillessa, ulkoillessa ja kaikessa muussa mukavassa mitä vain keksittiin. Harjoiteltiin Ilonan ja Nilan kanssa vetoa, koska ne ei sitä hirveesti oo tehnyt ja nyt oli mahdollisuus koska Taigan vetovaljaat ;) Oonkin todella tyytyväinen Ilonaan koska se oikeesti veti!



En oikein jaksaisi kaikkien päivien tekemisiä rustailla ylös joten kerron nyt yleisesti lopun. Mutta siis muut päivät menivät melkeinpä saman lailla, ulkoillen, kuvaillen, jutellen ja pitäen hauskaa!










Tahdon kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta jotka siinä ovat mukana olleet! Erityis kiitos Veeralle ja Sofialle maailman parhaasta loppuvuodesta<3


2 kommenttia: