lauantai 10. tammikuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Pitkään aikaan en ole blogiin tavallista kuulumispostausta kirjoittanut, niin varmaan nyt olisi jo sen aika.

Meidän elämä pyörii yllätys yllätys normaalisti kuin ennenkin ja mitään kummempia ei ole tapahtunut. Sen verran voisin mm. Treeneistä ja edistymisistä puhua että Ilonan kanssa ollaan aloitettu uusi laji, veto. Kiitos Veeran, se kärpänen puri minuakin ;) Ollaan Ilonan kanssa alussa treenattu Taigan vetovaljailla, mutta Veera oli ostanut meille myöhäisenä joululahjana omat ManMatin-vetovaljaat jotka tulivat samaisena iltana jo käyttöön. Tästä lajista on tullut joka viikkoista tekemistä  ja koira nauttii! Omistajakin on siitä ekasta kerrasta kehittynyt sen verran ainakin että pystyn ohjaamaan ja pysymään kyydissä yhtä aikaan koska silloin vielä se ei onnistunut...

Muutenkin Ilona on kehittynyt huimasti siitä kun se tuli meille! Jos kerta ollaan BH-kokeeseen ja toko-kokeeseen menossa niin on sen nyt pahimmankin nipottajan pakko myöntää että kyllä se vanhakin koira oppii, 5 vuottahan tuo pyllerö jo täyttää!

Mutta joo, Sirun kanssakin tokokoetta kohti tänä vuonna kunhan saamme seuraamisen vielä paremmaksi. Agilitykin pitäisi aloittaa mutta aikaansaamaton kun olen, en ole vielä edes katsellut ryhmiä... Muuten meidän poppoolle kuuluu hyvää ja tavoitteet monessa lajissa ovat treenaamiseen ja kisaamisen kannalta korkealla! Huomenna vähän ennen viittä aamulla minulla ja Veeralla herätys ja auto starttaa puoli kuusi kohti Kajaanin näyttelyä. Sinne lähtee siis äiti, Marika (äitin kaveri), Veera, minä ja kolme koiraa. Sieltä tulee kuvia ja videoita luultavasti maanantaina. Alla vielä huono puhelinlaatuinen kuva niistä vetovaljaista:

4 kommenttia:

  1. Täälläpäin Jami harrastelee vetoa kera kumppaneiden. Ite innostuin lajista, kun pääsin töihin huskykenneliin, ja sitä myöten sain sieltä Jampalle vetovaljaat, ja sain kerättyä vähän isompaa valjakkoa. Nyt on liinatki, ja ootellaan, että päästäis jäälle valjakoimaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa joskus itsekkin pääsisi tuolleen jonnekki huskykenneliin töihin! Jami siis vetää huskyjen kanssa vai? :)

      Poista
  2. Super kiva! Joo no itteä purru veto hommat jo vuosi sitten, mutta eihän me olla sen enempää sitten tehtykkään, mut Veeran ansiosta on meitä purrut vetokärpänen uudestaan ja kovempaa. Ja loput tiedätkin! Lähinnä ollaan suuntia vasta tehty ja ne omat valjaat pitäs metsäsätää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Eiköhän ne oikeat valjaat Nilallekkin löydy ;)

      Poista