torstai 3. heinäkuuta 2014

Haukkuhulina 2014

Minä ja Siru ja Sofia ja Chili oltiin siis SKL koiraleirillä Aitoossa Anna Tapion koululla. Ja siis meidän lisäksi siellä oli ne noin 63 muuta leiriläistä koirineen. Leirillä oli mahtavaa! Koulutus lajeina olivat PK (Palveluskoira), JH (Junior Handler), agility. Toko (Tottelevaisuus) ja Rally-Toko. Mä tykkäsin eniten PK:sta, JH:sta ja Tokosta, ja varmasti Sirukin ;) Joka päivä oli jokin luento:
1päivä: Nuorisovastaavat
2päivä: Koiran lihashuolto
3päivä: Koiran perushuolto
4päivä: Noutajat-ja spanielit

Joka ilta oli jonkinlainen iltaohjelma jossa oli mm. ohjaaajien tekemiä sketsihahmoja. Joka aamu oli Koirankierros joka piti kaikkien suorittaa aamuisin. Sen varrella oli kysymyksiä joihin piti vastata, iltaohjelmassa voittajille annettiin palkinnot.
Meidän solussa (asunnossa) oli minikeittiö, olohuone, vessa/suihku ja ja 2 makuuhuonetta. Jokaisessa solussa oli soluohjaaja, eli oman solun oma ohjaaja joka sitten huolehti oman solunsa mm. luennoille. Meillä siis yhdessä makuuhuoneessa oltiin minä ja Sofia ja koirat ja toisessa 3 muuta tyttöä koirineen (Iian blogiin pääset tästä ja Emman blogiin tästä) kolmannesta tytöstä en tiedä että onko hänellä blogia. Mutta siis omille soluille piti keksiä siinä soluryhmässä nimi ja kun kaikilla meidän solun jäsenillä oli pikkukoirat, tuli sen nimeksi B1GGUZ :D Tuo lausutaan bigguzet. Tuossa Uussa pitäisi olla pisteet päällä :D
Viimeisenä päivänä oli loppukilpailu jossa kuljettiin soluryhmien kanssa niitä koulutuslajeja (paitsi agia) ja suoritettiin niiden "tehtäviä". Joka lajissa valittiin soluryhmän kanssa 3 koirakkoa jotka menevät suorittamaan lajin. Ja ei oltais ikinä uskottu että MEIDÄN SOLU VOITTI SEN!!!! :)) :DD Se oli mahtava tunne! Sit saatiin sellaset isot laatikot koiran herkkuja ja itelle Kennelliiton Nuoret-kassin. Kaikki kyllä tulee tarpeeseen ;) Ai niin unohdin mainita meidän solun koirien rodut ja nimet!: Perhoskoira Siru, pk chihuahua Chili, lk mäyräkoira Sokka, kääpiövillakoira Nella ja pk chihuahua Xido. Xido oli äärimmäisen iso chihu, ja ainut uros solussamme. Siru sai heti Xidosta kaverin ;) Mut siis loppukilpailun jälkeen tuli kotiin lähdön aika mikä oli toooodella inhottavaa :(

Leirillä oli myös vaikka mitä muuta ohjelmaa mutta en oikein jaksa kaikkea kirjoittaa... Mutta tällainen postaus siistä leiristä :) Loppuun vielä kuvia:





   Xido<3



Sori laatu mut en saanu ottaa järkkärii mukaan niin piti ottaa joku iskän kakkakamera... :(

3 kommenttia: