sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Pitkästä aikaa

Niin, mistä sitä lähtis liikkeelle. Viimeisestä onkin jo 2 vuotta. Paljon on tapahtunut tämän parin vuoden hiljaiselon aikana. Meidän treenitrytmi on jäänyt täällä perähikiässä asuessa mutta muuten meillä on mennyt hyvin täällä lapissa.
Aloitin lukion täällä ja kävin sitä kaksi vuotta. Se ei kuitenkaan ollut millään tasolla minun koulu, joten jätin sen kesken nyt ennenkuin kolmas vuosi olisi lähtenyt käyntiin. Nyt opiskelen oppisopimuksella K-Supermarketissa merkonomiksi. Muutin myös Ledin ja Sirun kanssa kotoa pois poikaystävälleni keskustaan. Eli meidän elämä on muuttunut paljon, mutta onneksi vain parempaan suuntaan. Olen todella onnellinen tällä hetkellä. Meidän pieni lauma myös kasvoi marraskuun alussa kun haimme etelästä kaksi phalenepoikaa. Meille jäi Thingummy´s Jammin of Caribien tutummin Naga. Hää on 5 vuotias todella kiltti pikkumies, josta on tämän kuukauden aikana tullut Sirun paras ystävä ja Ledikin on hyväksynyt poitsun tosi kivasti tähän laumaan.  Ystävälleni ainoaksi koiraksi meni pojista nimensäkin mukaan vähän tulisempi tapaus eli Thingummy´s Give Me A Time tutummin Chili. Tämäkin koira on kuitenkin luonteeltaan tosi kiltti ja kiva, mutta ei vaan sovi laumakoiraksi.


Chili on oikein onnellinen koira kun saa olla huomion keskipisteenä. Nagasta on taas tullut niin paljon uusia puolia esiin näijen minun tyttöjen kanssa eläessä. Samoten Siru on niin onnellinen nykyään kun on saman kokoinen kaveri. Sipe, joka ei ole ikinä intoutunut leikkimään oikein kenenkään kanssa, leikkii nykyään Nagan kanssa miltei joka päivä. Kaikki on siis meidän valtakunnassa tosi hyvin.
Tarkoitus olisi alkaa kulkemaan Rovaniemellä että päästäs treenaamaan taas aktiivisesti. Sitä me kaikki todella kaivataan.

 

Saapa nähä päästäskö me blogin puolella aktivoitumaan enemmän tämän postauksen myötä. Instagramissa meitä kannattaa joka tapauksessa seurata kun siellä postataan jotain melkein joka päivä.
Tuntui kuitenkin pitkästä aikaa tosi hyvältä kirjoittaa, harmi että se pääsi jäämään niin pitkäksi aikaa. Jospa tämä silti tästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti