sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Jos tää nyt etenis


Iloisia uutisia, meillä on taas tietokone joten postauksia alkaa vihdoin tulemaan sopivaan tahtiin. Tähän hommaan on taas tavallaan totuttelu kun on tehnyt vaikka kuinka kauan ihan vain satunnaisesti postauksia ja nyt pystyy taas tekemään niin paljon kuin haluaa. Videoitakin pystyn vihdoin editoimaan julkaisukelpoisiksi!
Siirrytään nyt ihan kuulumisiin ja pieni katsaus treenirintamalle.

Meillehän kuuluu hyvää, niinkuin aina. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, mutta nyt kun saimme takapihalle kepit niin ollaan tehty niitä Sirun kanssa tosi paljon. Sen huomaa että ollaan niitä treenattu kun ollaan voitu ottaa ne rataan mukaan, tyttö tekee ihan huipusti vaikkei ole edes ohjureita! Itseasiassa Äs oppi ne tosi nopeaa, pari päivää meni niin osasi kuin vanhatekijä.


Ilonan kanssa aina välillä muka tehdään jotain hienoakin rataa, sekä reenataan hiihtokautta varten. Normiarkea täällä eletään. Sirulle toki vois alkaa katseleen tokokokeita kisakalenteriin että saataisiin joskus Tk1 ja siitä ylöspäin. Veeraa, Taigaa ja Havua nähdään niin paljon kuin näissä koulukiireiden ohessa vain keretään. Joka viikko kuitenkin tekemisissä ollaan! Ja on ihana huomata että kuin tämä nelikko nauttii kun saa olla keskenään. Ruskasta ja Havusta tuli kans hyvät kaverit, heti ekalla tapaamisella painileikit käyntiin, sitten nää meitin mummot (Taiga ja Riella) valvoi leikkejä ja kävi aina välillä vähän rauhottaan tilannetta jos oikein rajuksi meni :´)


Onnea vielä Veeralle ja Taigalle huikeesta (kolmannesta) Alo1-tuloksesta!
Personal laidaltahuutelija grillaaja on ylpeä <3

Ja vielä sellainen info että kaikki kuvat ovat joko cee Veera tai minä! Tässäkin postauksessa tuo ylin kuva on Veen ottama. Mainitsen kyllä erikseen jos joku toinen on ottanut, mutta  pääasiassa aina minä taikka Veera.

6 kommenttia:

  1. rakas❤ kiiitos vielä tätäki kautta!

    Nonii, kone teilläki. Vihidoin!
    Ja nii i, kokeita nyt sinne kalenterii Janette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Nii i, vihdoin! Pitää kyllä nyt alkaa katteleen, mieluiten hallissa koska kaninsonta...

      Poista
    2. tälle syksyä eikä talvea enää ookkaa ulkokokeita:D Tai ainakaa ei pitäs olla..

      Poista
  2. Oi jes et saitte konee! Ja hyvä Siru :D eihän tämä mikään yllätys ollut kun perhoskoira kyseessä ;)

    VastaaPoista