sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kyllä kannatti

Ilmosin Sirun hetken mielijohteesta viime viikolla kerhon omaan BH-kokeeseen. Reeniaikaa ei tosiaan ollut lähes yhtään, kahta päivää ennen koetta reenattiin Veeran ja saksalaisten kanssa mutta siinä se sitten olikin.


Kello soi 9 ja lähtö oli 10:10. Siinä sitten laitoin kaiken valmiiksi, söin, puin ym. Sitten Veera ja hänen äitinsä kaartoivat pihaan ja mielessäni oli vain että se on menoa nyt. Mutta ei jännittänyt sen pahemmin. Kohta oltiin jo koepaikalla ja sain siellä kilpailukirjan ja numeroliivin. Oltiin viimeisiä *huh* ja sitä toivoinkin.
Kohta kuitenkin koitti meidän vuoro, ja me mentiin eka paikkamakuuseen. Koira lähti kuulemman liikkumaan jo sen verran että se piti kytkeä kesken homman. Oli pissinytkin sinne... Mutta ei siitä sen enempää, jatkettiin tottisosuuteen. Tyttö seurasi tosi hyvin mutta olin unohtaa juoksemisen ja hitaan käynnin. Tein ne ihan viimetinkaan ja kerkesin onneksi tehdä sen ennen kuin tuli käännös oikeaan. Puolet kentästä oli nurmipohjaa ja pelkäsin että koko seuruu on siinä. Ei onneksi vaan pieni sakara meni sinne, mutta koira ei seurannut siinä kohtaa yhtään vaan jälesti pupunsontaa... Henkilöryhmä meni ihmeen hyvin ja keskittyi. Sitten oli sama kaavio irti. Se meni paremmin kuin hihnan kanssa lukuunottamatta jälleen sakaraa nurmella.
Seuraavana oli istu ja istu-maahan. Istuminen oli erinomainen, mutta istu-maahan luoksetulossa vähän hidasteli kun luuli että ei saa tulla :')
Sitten oli tuomarin arvostelu, jännitti ihan pirusti. Mutta tuomari tuumasi että pienistä puutteista huolimatta tottisosuus hyväksytty! Siinä vaiheessa olin varma että Coirulin Sirusta tulee BH Coirulin Siru.
Siirtyminen kaupunkiosuuteen ja tuomari sanoi Ässän olevan rauhallinen liikenteessä. Kaupunkiosuus päästiin myös läpi ja fiilikset olivat sanoinkuvaamattomat ja olen kickseissä edelleen!



Kerholla oli kaksi 5€ lahjakorttia Mustiin&Mirriin jotka arvottiin hyväksytyn suorituksen tehneiden koirakoiden kesken ja voitettiin toinen. Mentiin samantien käymään M&M:ssä, löysin sieltä Trick&treat-nameja 5pussia 5€, joten eiköhän niillä reenailla taas vähän aikaa.

Mutta on mulla vaan huippu perhonen♥

8 kommenttia: