maanantai 21. syyskuuta 2015

Se ois syksy taas (ja ässän juoksut)

Vettä sataa, lehdet tippuu puista, on märkää. Tämä aika on kauhein kuusihenkisessä koiralaumassa, joista 4 asuu sisällä. Kuraisia, märkiä, haisevia koiria. Hyi.
Syksy on kyllä muuten kaunista aikaa, varsinkin lapissa! Olen nykyisin lenkkeillyt paljon takametsässämme omien rakkien kanssa, ja yhtenä päivnä otin kamerankin ulkoilemaan.


Kaikenlaisiin paikkoihin sitä koiransa asettaa, lätäkköön...

Asiasta kukkapurkkiin, Sirulla on juoksut. Voi että mä sanon, koira muuttuu ihan täysin kuuroksi ja muutenkin ihan ääliöksi. Leikkaamattomien narttujen omistajat, kertokaa kommentteihin minkälaisia teidän diivoista tulee juoksuaikaan? Ja leikattujen narttujen omistajat, muuttuiko koiranne luonne tai ns. "tekemisenhalu" kun leikkautitte ne? Haluaisin toisaalta leikkauttaa Sirun niin säästyisi tältä ajalta, mutta pelkään sitä jos sitä ei enään kiinnosta tehdä minun kanssa mitään tai sillä muuttuu luonne muuten vaan sellaiseksi ettei se olisi enään aktiivinen kuin nyt. Tarvin apua joten kertoisitko tuonne alas.


Jos kuitenkin miettii niin eihän se ole kuin vain 2 kertaa vuodessa, mutta se kuitenkin vaikuttaa kisaamista ja muita vastaavia.

Tällaista pohdiskelua tällä kertaa!

4 kommenttia:

  1. Meillä ei ainakaan ole vaikuttanut leikkauttaminen yhteenkään koiraan erikoisemmin. Netan painonhallinnassa saa ehkä olla tarkempi ja turkkia on tullut lisää, mutta luonteeseen se ei ole vaikuttanut millään tavalla.

    VastaaPoista
  2. Taigan leikkaaminen ei vaikuttanut kuin siihen että se on todella paljon terveempi mutta luonne pysyi ihan samana.
    Pipan muutoslista on loputon... oot varmaan itekki huomannu!

    VastaaPoista