maanantai 24. marraskuuta 2014

Maailman paras viikonloppu!

Ei nyt viimeviikko vaan sitä edeltävä viikonloppu oli paras ikinä! Veera ja Sofia tuli meille koiriensa kanssa yöksi<3 Sofialla oli siis mukana Chili ja Nila, Veeralla Taiga. Kirjoitus-suoneni ei nyt oikeen kuki joten en ala selittään tapahtumia mitenkään järjestyksessä, mutta kävimme treenaamassa koulumme kentällä ja tehtiin pitkiä lenkkejä samalla laumalla kuin viimeksikkin, eli Siru, Ilona, Chili, Nila ja Taiga :) Laitan nyt nämä kuvat tähän kun en jaksa kirjoittaa enempääXD





















The Paskansyöjät...XD





 Tällainen paras viikonloppu meillä! Miten teidän viikonloppu meni? :)














4 kommenttia:

  1. Tää oli oikeesti varmaan koko vuoden parhaimpia teissuja ellei parhain <3 ihan koska vaan, missä vaan ja millon vaan uudestaan nyt heti nyt! Ja samalla poppoolla :)

    VastaaPoista
  2. ääk kommentti lähti ihan liian aikasi! The Paskansyöjät, ei osuvampaa kuvausta kyllä Ilonalle, Sirulle ja Chilille vois keksii :---D Pelto on ainakin meillä semmone juttu chilillä, että silloin hältä häviää aivot ja kuuloaisti, sekä varmaan makukin, koska kuka voi tommosta syödä? Vastaus: no tietenkin C, I ja S <3 :--D mun tytöt taas niin edustavina <3 ;)

    VastaaPoista