sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pk-SM 2015

Perjantai 7.8
Herätys soi klo 9 aamulla, syön, pakkaan kamat autoon, puen ja äitini lähtee viemään minua Veeran luokse. Lähdemme siinä klo 12 aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä, kohti pk-SM:mejä. Pitkä matka alkoi, koko matka meni älisten jotain ääliötä... Onneksi kuitenkin oli matkalle joku kaveri ettei ollut niin tylsää! Perillä oltiin siinä 7-8 aikoihin.

Lauantai 8.8
Herättiin 6 tai 7 aikoihin, syötiin ja päästiin lähtemään about 8. Saavuttiin alueelle, menimme katsomaan Ipo-kentälle tottisosuuksia jonka jälkeen alkoivat puruosuudet.

Maleja oli kyllä enemmän kuin mitä osasin odottaa! Ipo-kentän laidalla viihdyttiin suurin osa ajastamme mitä oltiin siellä. Paljon oli myös kojuja joista sain ostettua uusia treenijuttuja jotka tulevat tarpeeseen jatkossakin! Lähdettiin 3 alueelta pois ja shoppailimme Jumbossa sekä muissa kaupoissa mitä nyt löydettiinkään. Kauppoja kierrellessä meni loppupäivä, Helsingissäkin käytiin katselemassa paikkoja.




Raitapaidat stadissa
Sunnuntai 9.8
Lähdettiin aluelle 10 aikoihin ja oikeasti tämä koko päivä oltiin Ipo-kentän laidalla. Hienoja tottiksia ja puruja on vain niin siisti katsoa! Illalla 7 aikaan äitii veli ja hänen vaimonsa tulivat hakemaan minut ja olin sitten viimeisen yön heillä. Haettiin pitsaa ja juteltiin.

Maanantai 10.8
Aamulla kävimme Mirellan kanssa Järvenpäässä parissa eläinliikkeessä. Jonka jälkeen Mirella lähti töihin ja jäin joksikin aikaa yksin kunnes Jouni tuli. Olin siinä vielä tunteroisen jonka jälkeen Veeran poppoo tuli hakemaan ja lähdettiin ajelemaan kohti kotia. Puolilta öin oltiin perillä ja painelin samantien nukkumaan.




Kiitos mahtavasta reissusta Veera!

2 kommenttia: