lauantai 22. elokuuta 2015

Olympiastadionilla koiria juhlistamassa


Tänään käväistiin äitini kanssa pari tuntia Eläköön koirat-tapahtumassa pööpöilemässä. Molemmilla oli ilmaisliput, niin miksi jättää käymättä. Porukkaa ei ollut kyllä yhtään niin paljon kuin oisin kuvitellut, mutta oli kyllä ihan mukava aamupäivä siellä! Kuvia en kerenyt/vihtinyt ottaa paljoa, että pari tuli näpsäistyä. Ostoksia tehtiin myös ja siellä oli todella hyviä tarjouksia! 
Ostin Veeran puolesta Havulle keltaisen näyttelykansion 9€, Ilonalle todella hieno ruskea nahkahihna 6€, 2 putkiluuta 2€ sekä kaksi herkkupussia jotka olivat kylläkin ilmaisia. 
Äiti osti kaksi metallistakuppia koirille 4€, Ruskalle samanlaisen nahkahihnan kuin Ilonalle 6€, kaksi ruskeaa nahkapantaa 2€/kpl (Ruskalle, toinen oli isompi kuin toinen ja olivat sen verran halpoja että ei nyt ihan vararikkoon menty vaikka otettiin kaksi erikokoista), näyttelykansio Ruskalle 9€, yksi samanlainen ilmaisherkkupussi kuin minulla ja sitten saatiin vielä ilmatteeksi 2kg säkki HauHau Champion-ruokaa. Ihan mukavasti taas tuota roinaa.


Nähtiin tosiaan myös Victoria Stilwell, Juha Kares, Anna Abreu ja Janne Kataja. Laitan tähän vielä kuvat ostoksista.



Tälläinen reissu tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti