maanantai 3. elokuuta 2015

Mee mökille äläkä jää kaupunkii

Instagram seuraajamme ovat jo varmaan tietoisia että olimme 28.7-2.8 Lapissa mökillämme. Koirista mukana olivat Siru, Ilona, Riella ja Ruska. Käytiin kiipeämässä Pyhätunturin huipulle kahvila Tsokkaan syömään vohvelit mansikkahillolla, sekä Ametistikaivoksella etsimässä ametisteja.

Poroja nähtin taas useampia, ja isomummulani pihapiirissä pyöri isosarvinen hirvas, jota minun ja veljeni piti yrittää häätää pottupelloilta pois... Sen kanssa sai olla todellakin varovainen, oltiin siinä pihalla ja nähtiin kun se taaristeli tiellä ja ajateltiin että se kävelee ohi. Väärässä oltiin, se käänty meitä kohti, kuopas maata ja lähti tulemaan kohti. Sitten äiti huutaa että "NYT SE TULEE!" ja kaikki juoksee täysillä johonkin mihin se ei pääsisi. Itse menin vanhan rakennuksen portaikkoon, mutta en voinut olla ottamatta kuvia *surprise* vaikka siinä olisi voinut käydä huonosti. Mutta nooh, pääsette ainakin ihastelemaan tämän pirun kuvia!

Wanna be piilossa

Tämä poro kyllä osoitti ettei pelkää ihmistä ja häntä pitää väistää tai saa sarvesta.


Lenkkeiltiin ihanissa kangasmetsissä ja oli paljon helpompaa koirienkin kanssa kun olivat näköetäisyydellä vaikka menivätkin kauemmas. Näissä metsissä ei paljon suopursua ja muuta raivostuttavaa kasvustoa kasva!
Hyttysiä siellä oli, ja paljon. Lopussa en enää suunnilleen tuntenut kun ne pistivät, jalat on täynnä patteja eikä voinut alkaa nukkumaan raapimatta.

Hulk
Vähän kirkasta ja nenäkin on kurassa
Pyhätunturilta en ole vielä laittanutkaan yhtään kuvaa, että seuraavaksi sitten sieltä.

Tsokka

Oli kyllä taas mukava reissu, kaikista ihaninta ovat eläimet jotka ovat paljon kesympiä kuin täällä.


 Tässä postauksessa oli ainakin paljon kuvia jos ei muuta ;D
Kuvasin koko reissun ajan videonpätkiä ja ne olisi tarkoitus saada muokattua yhdeksi videoksi niin laitan sen varmaan johonkin ihan eriin postaukseen.







4 kommenttia:

  1. Teillä oli varmaan kiva reissu :) Lappi on kyllä ihan paras paikka koiran kanssa! Mäkin olen tainnut parisen vuotta sitten käydä juuri tuolla Tsokassa ja ametistikaivoksella, se oli kyllä mahtava paikka! ;)

    VastaaPoista
  2. Repesin tolle sirkin kirsu kuvalle :--D eipä se vissiin muuta gteekkään, kun hiero sitä pikki riikkistä kirsun kuvatustaan maassa.. :D mut vitsi kiva reissu :)

    VastaaPoista