maanantai 18. elokuuta 2014

Linkkaa blogisi, blogi arvostelut!

Eli nyt tulee sitten nää blogien arvostelut. Kiitti kaikille jotka ilmoititte bloginne tähän, kaikkia oli mukava lukea ja katsella! :) Muistetaan kuitenkin että vaikka olisin antanutkin jollekkin toisen blogille enemmän sitä positiivista palautetta niin siitä ei sitte vedetä sitä hernettä nenään? :o Kaikki blogit oli mielestäni jollain tavalla hienoja ja hyviä. Näiden arvostelujen tarkoituksena ei ole se että käsken nyt vaikka just sua muuttaan sun blogin ulkoasuu nyt vaiks valkoseksi, vaan niinkuin oon jo hokenut ne on mun mielipiteitä. Sori näihin ei tuu nyt bannereiden kuvia koska en osaa laittaa... Mutta tässä nämä:

Tarkennettuna Hevonen
http://tarkennettunahevonen.blogspot.com/

Tykkään ulkoasusta ja bannerista tosi paljon! Sit toi hiiri joka tulee kun tän blogin sivuilla käy, se on ihana! <3 Postaukset ovat sopivan pitkiä ja sopivasti kuvia. Kokonaisuudessaan hieno blogi! :) Banneriin kyllä ihastuin erityisen paljon!


Tohelo Valloittaa
http://tohelovalloittaa.blogspot.com/

Banneri voisi olla ehkä hippusen selkeämpi väriskaalassaan ja ei ehkä otsikko niin "räikeä". Ulkoasu muuten tosi kiva. Postauksissa voisi olla enemmän tekstiä. Mukava blogi! :)


No life without death
http://tyhmatontyhmia.blogspot.com/

Kirjoittajan esittely voisi olla pidempi. Liskan kuvat voisivat olla parempilaatuisia, jos mahdollista. Banneripajan bannerit ovat hienosti tehtyjä ja ihania! <3 Kiva blogi! :)


Pieni mutta suuri
http://mydoglife.blogspot.com/

Tosi ihana blogi! <3 I love it! Kirjoittajan kuvaus voisi olla pidempi. Mutta ihana ja ulkoasultaan kaunis blogi! :) Päätähdet (koirat) on söpöjä <3


Beautiful Dream
http://beautifuldreamjenna.blogspot.com/

Postauksissa voisi olla enemmän tekstiä. Ulkoasultaan ihana blogi! <3 Tykkään tästä tosi paljon! Ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa :)


Villi meininki
http://villimeininki.blogspot.com/

Tosi kiva idea tossa bannerissa, se sointuu hyvin yhteen muun ulkoasun kanssa! <3 Postaukset ovat kivoja lukea ja sopivan pituisia. Ihana blogi! <3 :)


By VilmaAda
http://byvilmaada.blogspot.com/

Hyviä postauksia, tekstiä voisi olla vaan enemmän. Ulkoasultaan tää blogi on ihana! <3 Kiva blogi! I like it! :)


Ellanoora´s way
http://ellanoorasway.blogspot.com/

Tykkään tästä blogista tosi paljon! Banneri ja ulkoasu on ihana yhdistelmä! <3 Ja banneriin ihastuin totaallisesti! <3 Postauksen teksti voisi olla kuitenkin pidempää.


Tassut kohti tulevaa
http://gummitus.com/hilla

Mukavan oloinen blogi. Ulkoasu on ihana! <3 En itse osannut käyttää sitä kommentointi jutskaa kun ei ollut Bloggerilla tehty blogi. joo minä...:´D Mutta siis tosi kiva blogi! Oli mukava päästä lukemaan muillakin ohjelmilla tehtyä blogia ;)


Veeralina´s
http://veeeralinas.blogspot.com/

Ihana blogi! <3 Tykästyin banneriin, se on tosi hieno! Ihania taiteellisisa kuvia <3 I love it! <3 :)


Punakkaa
http://punakkaa.blogspot.com/

Tää blogi on ihana! <3 Mulla ei oo mitään negatiivistä sanottavaa. Ulkoasusta ja bannerista tykkään toooosi paljon ja väriskaala on blogissa kohdallaan :)


Story of my life
http://bloggaas.blogspot.com/

Banneri on kiva. Mun mieleen ehkä liian väritön ulkoasu. Kuvaukset sekä ihmisestä sekä koirasta voisivat olla pidemmät. Muuten tosi kiva blogi :)


Vivere in momento
http://vivereinmomento.blogspot.com/

Tykkään bannerista tosi paljon! <3 Tosi kiva blogi, muutenkin ihanat kaikki sivut ja tällaset! <3 Täydellinen blogi! Näkee että on kokenut bloggaaja kyseessä ;)


Tassuilla tallustellen
http://tassuillatallustellen.blogspot.com/

Tän blogin postaukset on töydellisii, niissä on tarpeeksi kuvia (ja vielä hyvälaatuisia sellaisia) ja tekstiä. Banneri ei oikeen minuun kolahda mutta sopii hyvin ulkoasuun. Näyttävä blogi! Esittely sivut ovat hyvät ja sopivan mittaiset. I love this blog! <3


Mischievous Mixture
http://mischievousmixture.blogspot.com/

Tosi hieno blogi! Bannerin teksti: "Mischievous" voisi olla selvemmällä fontilla. Ulkoasu on hieno. Postaukset on hyvän pitusii ja niissä on täydelliset kuvat! <3


VWV
http://vwviola.blogspot.com/

Vaikka blogin ulkoasu onkin yksinkertainen, tykkään siitä silti. Isot kuvat ovat bloggaajalla hallussa ;) Postaukset ovat myös kivoja! :) I like this blog :)


Don´t give up without a fight
http://dontgiveupwithoutafight-iidu.blogspot.com/

Tykkään blogista tosi paljon. Ulkoasultaan kiva ja postaukset hyvii. Itselleni mielenkiintoa tän blogin lukemiseen tuo se että bloggari on valmistunut eläintenhoitajaksi joksi haluan itsekkin ;D Pointsit sille!


Golden Seguins
http://golden-seguins.blogspot.com/

Todella kaunis banneri, ja sopii ulkoasuun! Postaukset ovat hyviä ja kuvat laadukkaita. Fasun esittely sivukin on kiva. Tosi kiva blogi! :)
(en vaan odottanut että blogi poistettaisiin...?)


Meanwhile In My Reality
http://meanwhileinmyreality.blogspot.com/

AAAAWS rakastan tota hiirtä joka tulee kun menee tän blogin sivuille! <3 Vaikka ei oo postauksii niin tosi kiva blogi :) Ulkoasu on kohillaan! <3 Vaikea oli arvostella kun ei ollut postauksia ja sivuja, mutta siinä mitä sain irti :D


MIELIKUVAILUA
http://mielikuvailua.blogspot.com/

Oon ollut jo tän blogin lukija ja tullut seurailtuu blogin menoo ;D Joten saan ehkä enemmän irti tota sanottavaa ;D Blogin banneri on erikoinen mutta hieno. Postausten kuvat ovat perfekto! Oikeesti siis aivan yli hienot kuvat! <3 Postaukset ovat muutenkin hyvii. Tää on upee blogi :)


Elämän polku
http://sippeliini.blogspot.com/

Banneri on persoonallinen, mutta hieno. Postaukset ovat hyvän pituisia ja hyviä. Ulkoasu mun mieleen liian vihreä. Mutta kiva blogi :)




No niin siinä oli ja oon niin puhki etten jaksa enää mitään! Onneksi me mennään tänään mun metsästyskortin uusinta tentin jälkeen kiinalaiseen syömään :P <3 Moi moi!







8 kommenttia:

  1. Ooo kivasti oot saanu rustailla noita :DD ja kiitos mielipiteistä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivoista arvosteluista molempia blogejani kohtaan!:)

    VastaaPoista
  3. Olkaa hyvä vaan! ;) Niitä oli kiva arvostella :) Mutta kädet oli hyytelöä sen jälkeen xD

    VastaaPoista
  4. Kiitos arvostelusta! :) en tiedä mikä häiriö sivulle tuli, mutta en ole poistanut blogiani ja nyt sen pitäisi taas näkyä. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos blogini arvostelusta! Vaihdoin vähän aikaa sitten juuri tota ulkoasua vihreeks, ku ennen se oli vaaleanpunainen. Väri alko latistaa, joten päätin laittaa jonkun räväkämmän :D

    VastaaPoista