perjantai 1. elokuuta 2014

Lapin reissu

Niinkun edellisessä postauksessa sanoinkin niin olimme siis lapissa mökillämme 4 päivää. Ja joka päivältä mukavasti kuvia. Laitan nyt järjestyksessä koko höskän :)



Tiistai 28.7

Heräsimme aamulla viideltä ja lähdimme ajamaan kohti lappia. Olimme 11 aamusella perillä. Asetuimme mökillemme taloksi ja lähdimme jonkun ajan päästä uittamaan koiria läheiselle veneenlaskupaikalle. Kuvia sieltä:










Sitten vielä tehtiin siellä jotain :D



Keskiviikko 29.7

Heti aamusta lähdettiin äitin kaa käymään pitkällä metsälenkillä koirien kanssa. Mukana olivat siis Ruska, Ilona, Siru ja Riella.












Torstai 30.7

Käytiin koko poppoo Pyhä Tunturissa kävelemässä, huipulla asti. Syötiin ylhäällä ravintola Tsokassa vohvelit ja jatkoimme takas alas.












 Torstai 31.7

Lähdimme ajamaan kotiin 1-2 korvissa. Matka meni hyvin ja oltiin puol 7 illalla kotona.





Tykkäsin tästä minireissusta tosi paljon vaikka kylmä olikin! hrrr...piti olla kahdet legginssit päällekkäin, ja neuleen päällä villapaita :D Mutta loma oli joo kiva:)
Ja varmaan huomasitte, tää on tylsä postaus. Koska mä en ois millään jaksanu tehä tätä nyt mutta pakko. Niin tässä ei nyt ollut yhtää tekstiä, pari lausetta siellä täällä mutta enimmäkseen kuva voittoinen kun en vaan kertakaikkiaan jaksanut kirjoittaa... :/ Mutta seuraavat postaukset tulevat olemaan kiinnostavia kera pitkän tekstin ;) MOI MOIIII!!





9 kommenttia:

  1. Musta tää oli tosi kiva :D oisin kyllä lukenut mielelläni pidemmänkin tekstin tästä ja kirjota sit seuraavasta reissusta sillon ku sulla on aikaa ja inspistä kirjottaa pidempiä tekstejä jotka on ittes mielestä kiinnostavempia ja kuka pakotti sut kirjottaan nyt? :D mut musta oli kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivottavasti jaksan kirjoittaa seuraavasta reissusta pidemmän tekstin :D

      Poista
  2. Mihin se sun hieno banneri jäi?

    Ja tosi hienoja kuvia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli väliaikanen. Kiitos :))

      Poista
    2. Eikö aattelin ko tässä ei näkyny ollenkaan banneria kun luin tuon tekstin :o

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Siis joo kato tein nust sillon uutta bannerii niin poistin sen ekan siitä :D

      Poista